makkelijkafvallen
Bestel jouw exemplaar >>>

Deel dit artikel

"Zo word je een gamechanger" van Wouter Kleinsman is voor iedereen die zijn of haar leven naar een hoger niveau wil brengen. Recensie.

Zo word je een gamechanger van Wouter Kleinsman

Wouter Kleinsman belooft je in zijn boek “Zo word je een gamechanger” dat jouw leven radicaal kan worden getransformeerd. 

Dus, ben jij klaar voor een radicale transformatie in jouw leven? En wil jij van 2021 het beste jaar ooit maken? “Zo word je een gamechanger” laat jou precies zien hoe jij dit voor jezelf gaat aanpakken.

Lees er alles over in deze recensie.

zo word je een gamechanger wouter kleinsman recensie
Bekijk het inkijkexemplaar

Jouw leven op het hoogste niveau

Wist je dat een buitengewoon leven op het allerhoogste niveau van je potentie en performance voor iedereen is weggelegd? Potentie staat voor wat jij kunt en performance voor de manier waarop je dat doet. Beide kun je ontwikkelen. 

Als je het allerhoogste niveau bereikt, ben je een gamechanger. Dan ben je iemand met enorme impact op zowel je eigen leven als op dat van anderen. Je behaalt dan maximale voldoening en maakt dromen en doelen waar. 

Helaas is het zo dat slechts 5 procent van alle mensen op deze wereld ook echte gamechangers worden. De andere 95 procent is tevreden met een gemiddeld leven. 

Dit boek bevat een complete strategie voor het nemen van leiderschap over je eigen leven en laat zien hoe je een gamechanger wordt.

Wouter belooft dat hij jouw leven radicaal kan transformeren

Wouter is daar zelf het beste bewijs van. Net als vele anderen is hij coach geworden omdat hij zijn middelmatige leven zat was. Op zijn vijfentwintigste gooide hij het roer drastisch om. En met succes. 

Wouter Kleinsma is op dit moment een van de meest succesvolle no-nonsense personal coaches van Nederland. Vele honderden ondernemers, managers en CEO’s roemen zijn unieke coachingstijl, die geen vast programma heeft en waarin gelul, gedram of excuses niet worden geaccepteerd. Hij verbetert het leven van zijn cliënten niet, hij transformeert het. Vaak radicaal.


Hét boek voor als je op zoek bent naar een positieve verandering

Wouter is een “no nonsense” coach wie je extreem laat transformeren tot je ware identiteit. Je leert je eigen grenzen verleggen.

Je leert in dit boek niet alleen over wie jij bent, maar ook hoe jij dingen vanuit het boek kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. En wel op die manier zodat je niet meer een “standaard leven” zult gaan hebben. Maar een leven waarbij geluk en het optimaal behalen van je doel zal worden behaald!

Wouter Kleinsman laat je inzien dat als je zijn adviezen direct opvolgt, je een buitengewoon leven kunt leven. Een leven op een hoger niveau. Een boek dat zo praktisch is dat het als een persoonlijke, levensveranderende mentor kan worden beschouwd. In vier fases beschrijft Wouter een complete strategie voor het verkrijgen van leiderschap over je eigen leven om uiteindelijk een gamechanger te worden.

Kortom, wil jij bij die geringe 5% van de wereld horen die van hun dromen werkelijkheid maken, zodat je kunt groeien als mens? Dan is dit boek echt wat voor jou.

Geen boek voor watjes

Zo word je een gamechanger” is geschreven voor iedereen die op zoek is naar een hoger niveau in zijn of haar leven. Mensen met een winnaarsmentaliteit. 

Mensen die tevreden zijn met een middelmatig leven moeten dit boek links laten liggen. 

Het is uitsluitend bestemd voor mensen die simpelweg meer in hun leven willen bereiken en niet geschikt voor watjes.

Is dit boek iets voor jou? Doe deze korte test.

Slechts door eerlijkheid en kwetsbaarheid ontstaat er ruimte voor groei. Daarom start het boek met een korte test. Als je op alle vragen “ja” kunt antwoorden, dan heb jij het in je om een echte gamechanger te worden. 

Is jouw antwoord vaak “nee” of zijn er twijfelgevallen? Dan hebben deze vragen bij jou wel het eerste bewustzijn gecreëerd over de kwaliteit van jouw leven. Is dat niet zo, dan hoor je bij de 95% van de mensen die kiest voor een gemiddeld bestaan. Als je daar tevreden mee bent, geef dit boek dan aan iemand die er wel mee aan de slag wilt.

 1. Zorg je dagelijks voor je gezondheid?
 2. Maak je van iedere dag een buitengewone dag?
 3. Ben je dankbaar voor iedere dag?
 4. Houd je van je werk?
 5. Geloof je in overvloed?
 6. Leef je een buitengewoon leven?
 7. Maak je de inspanningen voor jouw gezondheid meetbaar?
 8. Sta je iedere ochtend vol enthousiasme op?
 9. Is gelukkig zijn als wie je bent als persoon belangrijk voor je?
 10. Heb je een diepgaande relatie met je partner?
 11. Heb je een cirkel van mensen (vrienden, familie, collega’s) om je heen die je uitdagen en positieve energie geven?
 12. Daag jij jezelf iedere dag echt uit zodat je persoonlijk groeit?

Waar is het boek "Zo word je een gamechanger" van Wouter Kleinsman te koop?

Het boek “Zo wordt je een gamechanger” van Wouter Kleinsman is onder andere te koop bij Bol.com.

Specificaties "Zo word je een gamechanger"

Verschijningsdatum: december 2020
Aantal pagina’s: 272 
Auteur: Wouter Kleinsman
EAN / ISBN: 9789083089942

Gratis Webinar: Stoppen met roken

stoppen met roken inschrijven
Gratis Webinar: Stoppen met roken!

Ook interessant: